Welkom op de website van Veiligheidsalmanakken.nl!

Bent u op zoek naar een collega in een andere veiligheidsregio, bij de politie of de KMAR? Het telefoonnummer van een collega aan de andere kant van het land? Of wilt u de adresgegevens van de ambulancedienst weten? Op deze site vindt u het.

De veiligheidsdiensten bereiken

Met Veiligheidsalmanakken.nl kunt u overal en 24 uur per dag alle adres- en bereikbaarheidsgegevens van hulpdiensten en hun afdelingen raadplegen en indien gewenst exporteren (naar Excel) voor diverse doeleinden. In deze database vindt u de adres- en bereikbaarheidsgegevens van de politie en zijn onderdelen, de rechterlijke macht, de adresgegevens van brandweren (regionaal, gemeentelijk en bedrijfs-) en van de voor brandweertaken verantwoordelijke functionarissen, adresgegevens en organisatiestructuren van de 25 Veiligheidsregio’s, adresgegevens en organisatiestructuren van de acute zorg (ambulancediensten, ziekenhuizen, GHOR).

In de database zijn tevens opgenomen: organisaties, crisisbeheersing, rampenbestrijding en veiligheid (ministeries, koepelorganisaties, belangenverenigingen, kennisinstituten, opleiding & Oefening etc.) ontbreken niet, evenals relevante onderdelen van de landelijke overheid (inclusief pbo's, zbo's), provincies en gemeenten.

Ja, ik neem een abonnement

 

Uw voordelen overzichtelijk op een rij:

  • Altijd en overal toegang: Met uw persoonlijke inloggegevens kunt u overal via internet Veiligheidalmanakken.nl raadplegen.
  • Compleet: gegevens van alle hulpdiensten, KMAR, veiligheidsregio's bij elkaar.
  • Uitgebreide zoekfunctionaliteit: Zoeken op een soort organisatie, naam organisatie, organisatie-onderdeel, taakomschrijving, portefeuille, functieniveau, functie en persoonsnaam. Ook kunt u op trefwoorden zoeken met 'vrij zoeken'.
  • Actueel: De gegevens op Veiligheidsalmanakken.nl worden 2 x per jaar geactualiseerd.
  • Betrouwbaar: Sdu Uitgevers, de maker van onder andere de Staatsalmanak, Europese Almanak en Gids Gemeentebesturen.

Zie de bestelbutton of neem contact op met Sdu klantenservice; 070 378 98 80.